Global Mala Breda 2015

Global Mala Breda 2015

Global Mala18 september 2015 organiseren we gratis yogalessen voor het Global Mala Project!

Wat is het Global Mala Project?

Global Mala is in 2007 door Shiva Rea, een bekende Amerikaanse yogadocente, bedacht. Haar wens was om wereldwijd met zo veel mogelijk yogabeoefenaars te verenigen. Om dit te bewerkstelligen bedacht ze dit evenement. Elk Global Mala evenement kiest een goed doel om te ondersteunen. Wij ondersteunen al  jaren stichting Lutoban.
Een mala is een gebedsketting. Met de Global Mala wilde Shiva Rea een “mala rond de wereld” leggen door wereldwijd zo veel mogelijk yogabeoefenaars op dezelfde tijd te mobiliseren om een serie oefeningen te doen. Een mala bestaat uit 108 kralen. Haar idee was dat iedereen dezelfde oefening 108 keer herhaalde. Omdat wij graag zo veel mogelijk mensen willen laten deelnemen, en niet iedereen dit fysiek aankan, gaan wij geen 108 herhalingen van 1 oefening doen, maar maken we er toegankelijke lessen van die voor iedereen voldoende uitdaging bevatten.

Wat kost het?

Global Mala is gratis. Iedereen kan meedoen. Wel zijn donaties meer dan van harte welkom. De opbrengst komt ten goede van stichting Lutoban. Door een oud leerling van mij is deze stichting opgezet om hulp te bieden aan arme kinderen in de Filipijnen.

Wat gaan we doen?

Op 18 september 2015 gaan we vanaf 19:30 uur van start. Er worden hatha yoga en hatha yoga flow lessen gegeven. Hoeveel lessen en de starttijden zijn afhankelijk van de opkomst, daarom is het fijn als je je van tevoren inschrijft zodat we je via e-mail op de hoogte kunnen houden. (onderaan deze pagina)

 Waar worden de lessen gegeven?

De lessen worden gegeven op de prachtige locatie “de Ruimte” in Breda.

Schrijf je in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *