Prijzen

Prijzen

Losse yogales € 12,00 per les
Wekelijks yogales met maandbetaling € 42,50 per maand
Wekelijks yogales met kwartaalbetaling € 112,00 per kwartaal
Kinderyoga op school (groep) € 6,50 per les per kind
Yogales zakelijk op locatie 1 € 120,00 per les
Yogales privé voor groep € 85,00 per uur
Reiki of pitjit massage behandeling € 58,00 per uur
Privé babymassage cursus 1 € 145,00 per cursus
Privé babymassage cursus voor groep 1 € 125,00 p.p. per cursus

Opgegeven prijzen voor privé doeleinden zijn inclusief BTW
Opgegeven prijzen voor zakelijke doeleinden zijn exclusief BTW
1 Exclusief reiskosten bij afstanden groter dan 10 km
Voor eventuele vergoeding van behandelingen of cursus babymassage kunt u contact met mij opnemen.

Hatha yoga op locatie voor bedrijven of privé groepen

Het is mogelijk om een hatha yoga les op locatie verzorgd te krijgen, zoals voor bedrijven, festiviteiten of verenigingen. Kosten zakelijk bedragen 120 euro voor een les van een uur (langer durende workshops zijn bespreekbaar en prijs op aanvraag). Kosten voor privé groep, bijvoorbeeld vrienden of vriendinnen groep, vereniging of familiefeest voor een les van een uur 85 euro.
Deze prijzen zijn inclusief huur van de materialen die ik meebreng, zoals  matten en dekens tot 15 personen. Kilometer declaratie van 20 cent per kilometer wordt van tevoren besproken met de aanvrager.

Kinderyoga op school

Yoga op school, gegeven na schooltijd op de betreffende school in cursusblok van 6 lessen. Na goedkeuring van de aanmelding kosten 6,50 per les, dus 39 euro voor het cursusblok.

Op aanvraag van schoolbestuur, kinderyoga gegeven op de school locatie tijdens schooltijd. Prijs op aanvraag, na overleg van de aan te bieden producten, zoals de yogales, lesstof en ondersteuning voor de leerkrachten over yoga in de klas, meditatie voor kinderen en omgaan met vraagstukken omtrent gedrag vanuit de PresentChild® methode.

Privé cursus Babymassage

Privé cursus babymassage aan huis duurt 1,5 uur per les en er zijn 3 lessen in een cursus. Kosten hiervoor bedragen 145 euro, inclusief mooie cursusmap. Je kunt dit ook met een vriendin doen voor 100 euro p.p. Indien je verder dan 10 km van mijn huis woont bereken ik een kilometer declaratie van 20 cent per kilometer, maar altijd in overleg met de cursist voor aanvang van de cursus.