Shantala babymassage

Shantala babymassage aan huis

Shantala babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Zonder woorden leer je de taal van je baby te verstaan, lichaamstaal.

In de eerste negen maanden is lichaamstaal de enige taal die de baby spreekt. Met de Shantala babymassage, die eenvoudig te leren is, activeer je zowel jouw eigen zintuigen als die van jouw baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor jouw baby. Door de Shantala babymassage slapen baby’s regelmatiger, krijgen ze een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid en liefde. Doordat de massage in korte broek wordt gedaan met je baby op schoot, versterk je de band met je baby door het contact op de blote huid. De privé cursus Shantala babymassage is bestemd voor moeders en/of vaders met baby’s vanaf ongeveer zes weken tot negen maanden. Shantala Babymassage aan huis is een privé cursus van 3 lessen van anderhalf uur bij jullie thuis. In de cursus leer je  hoe je je baby Shantala Babymassage kunt geven. Daarbij krijg je veel praktische informatie. Dit alles lekker bij jullie thuis in eigen vertrouwde sfeer. Je kunt de cursus privé houden of samen doen met een of een paar vriendinnen. We kiezen dan de meest geschikte locatie of wisselen elke week adressen af.

De lessen zijn opgebouwd in de onderdelen: Binnenkomst en rondje “hoe gaat het”, de babymassage, pauze, voeden, bespreken van een thema en afsluiten. De lessen worden gegeven door Merel van Es, moeder van Donna (2008) en Xen (2010), vanuit haar eigen ervaring met haar kindjes. Docente is opgeleid door Vakgroep Shantalamassage Docenten (VSD). Je krijgt een mooie cursusmap mee met de behandelde thema´s en geïllustreerde instructie voor de massage techniek, zodat je er heel lang plezier van kunt hebben.

Wat leer je nog meer?

Til technieken en het dragen van de baby op haptonomische wijze.
Het belang van vertragen en om in rust en met aandacht met jouw baby bezig te zijn.
Wat te doen bij darmkrampjes?
Lichaamstaal van jouw baby en veel praktische tips.

Lessen worden gegeven op samen overeengekomen data en tijd.

All lessons can be guided in English  and partnerlesson information hand outs are available in English as well.
For more information please send an email.